About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

LIVEABOARD COLONA

Ta dig en välförtjänt paus och hoppa på en Liveaboard.

Varför liveaboard?

Ombord en av våra liveboard båtar kommer du att uppleva hur bekvämt dykning kan vara; inget bärande av tung utrustning i trånga hamnar varje dag, och ingen risk att behöva bryta sig genom en vägg av bubblor på en lokal dykplats.

En typisk Liveaboard tur varar en vecka. Detta ger dig en minnesrik upplevelse på vad Röda Havet verkligen kan erbjuda – vrak; väggdyk; strömdyk, intensiva korallrev och fridfulla nattdyk. Reserutten inkluderar alla de berömda ställena du redan har hört om och kanske till och med dykt på tidigare från en dagsbåt.

Obs!
Dykning på avancerade områden och liveaboards:

Dykare som önskar att dyka på svåra områden måste ha åtminstone Advanced Open Water certifikat eller liknande; eller kunna visa skriftligt bevis på träning inom dessa områden (vrak, djup, ström och liknande). Ifall en Advanced dykare inte visar tillräcklig kompetens i vattnet, är de inte tillåtna att dyka på de svåraste områdena.

Maxdjup för fritidsdykare är 30 meter och gränserna för direktuppstigning måste hållas. Extended Range dykare och tekniska dykare kan gå djupare så länge de visar skriftliga bevis eller certifikat som bevisar deras erfarenhet. De måste också visa säkra dykplaner och ha rätt utrustning för att fullfölja dyket.

Colona förehåller sig rätten att ändra reserverad båt till en annan av samma standard.


Newsletter Signup!