About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

LIVEABOARD COLONA

Ta deg en velfortjent pause og hopp på en Liveaboard.

Hvorfor Liveaboard?

Ombord en av våre liveaboards vil du oppleve hvor bekvemmelig dykking kan være, slutt på å drasse tungt utstyr på fulle havner hver dag, og ingen fare for å måtte brøyte deg gjennom en vegg av bobler på et lokalt dykkested.

En typisk Liveaboard tur varer en uke. Dette vil gi deg en minnerik opplevelse på hva Rødehavet virkelig kan tilby; vrak, veggdykk, drift dykk, intense korallrev og fredfulle nattdykk. Reiseruten inkluderer alle de berømte stedene du allerede har hørt om og kanskje til og med dykket på tidligere fra en dags båt.

Dykking i utsatte områder og liveaboards.

Dykkere som ønsker å dykke i vanskelige områder må holde minimum Advanced-dykker sertifikat eller kunne fremvise skriftlig bevis på trening på dette området (vrak, dyp, strøm og lignende). Dersom en Advanced-dykker ikke viser tilstrekkelig dykkekompetanse vil de ikke bli tillatt å dykke på de vanskelige områdene.

Maksdybde for fritidsdykkere er 30 meter og ikke-dekompresjonsgrensene må overholdes. Extended Range dykkere og tekniske dykkere kan gå dypere så lenge de kan vise skriftlig bevis eller sertifikat som beviser deres erfarenhet. De må vise sikker dykkeplanlegging og ha kompetent utstyr til å fullføre dykket.

Colona forbeholder seg retten til å endre reservert båt til en annen av lik standard.


Newsletter Signup!