About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

LIVEABOARD COLONA

Koble af og tag på Liveaboard.

Hvorfor Liveaboard?

Tag en tur på en af vore Liveaboards og det vil åbne dine øjne op for afslapningen ved dykning; der skal ikke længere pakkes udstyr op og ned, ingen overfyldt havn hver dag, og ikke længere behov for at dele dykkerstedet med en væg af bobler fra andre dykkere på de lokale steder.

En typisk tur med vore Liveaboard både tager en uge. Dette vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, se hvad Rødehavet virkelig har at tilbyde; vrag, vægge, strøm, intense koralreve og afslappende natdykning. I planlægningen vil indgå alle de kendte steder som du allerede har hørt om og måske endda allerede dykket på dagsture - og meget mere.

Vær opmærksom:
Dykning i svære områder og på liveaboards: dykkere som ønsker at dykke i advancerede områder må have mindst Advanced certifikat eller papirer på at der er modtaget proffessionel trøning inden for området (f.eks vrag, dybde, drift). Skulle en advanced dykker ikke vise egenskaber indenfor generel dykning, vil der ikke blive givet tilladelse til dykning af advancerede områder.

Maximum dybde for rekreationelle dykkere er 30 meter og no decompression limits skal observeres omhyggeligt. Teknik dykkere og dykkere med udvidede grænser må gå under disse dybder, så længe der kan gives bevis herpå, og vises grundtig planlægning og udstyr til at gennemføre dykket.

Colona tilskrives rettighederne til at ændre en reserveret båd til en af samme standart.


Newsletter Signup!