About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

PADI E-LEARNING ONLINE!

Att lära sig att dyka har aldrig varit bekvämare!

Att lära sig att dyka har aldrig varit bekvämare!

Vare sig du är snabb eller önskar ta god tid på dig, kan du nu fullfölja teoridelen av PADI Open Water kursen på nätet med PADI’s E-Learning (gäller också flera andra kurser). Den perfekta lösningen speciellt för den med ett jäktigt vardagsschema.
Kom till Colona för att göra din träning. Medans du arbetar genom teorin för PADI Open Water kursen på nätet; eller efter att du avslutat alla segment, så kan du printa ut ditt E-Learning dokument och ta det med dig till oss, för att börja med dina undervatten äventyr.

Go Dive!

Du kommer att lära dig att bemästra dykningen från en av våra högt utlärda PADI instruktörer genom bassäng-, strand- och havsdyk. Övningarna du lär dig under dessa dyk förbereder dig för att utforska en helt ny värld.

Börja idag för en livstid av upplevelser och roligheter!
Bekväm tillgång på internet för det teoretiska kursmaterialet ett helt år.

Obegränsad tillgång till internet-versionen av PADI Open Water Manualen.

Du kan slutföra teoridelen av kursen i ditt eget tempo.

Kontakta oss eller besök oss när som helst under våra öppettider.

E-Learning kostar $170 US och betalas online via en säker betalningssida. Betalning för bassäng-, strand- eller havsdyk tillkommer. Detta belopp kommer inte att dras av slutliga kurspriset, men du behöver inte köpa studentmaterialet om du väljer detta sätt att studera på. I sådana fall börjar du här på plats direkt med pool eller strand; och sparar 1 dag av kursen, vilket betyder att du i normala fall endast behöver 3 dagar för att slutföra kursen, såvida du inte har problem med några av undervattensövningarna. Första dagen kommer att vara antingen pool eller strand; och de andra två dagarna tillbringar du på båt.


Newsletter Signup!