About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

Om Colona

Norske Freddy Storheil, grunderen av Colona Liveaboards og Colona Dive Club, seilte inn til Naama Bay (Sharm el Sheikh) med Colona II i 1977, mens Naama Bay fortsatt var ei øde strand med bare et dykkesenter, en liten restaurant, «The Last Refugee», og et hotell. Skipper Freddy brukte de følgende årene på å vise dykkere de fantastiske tingene man kan se i det nordre Rødehavet, frem til han i 1979 – 1981 tok en pause for å reise jorden rundt.

Freddy returnerte til Sharm i 1983, kort tid etter at Sinai ble levert tilbake til Egypt av Israel. Freddy gjenåpnet Colona som et av de ledende dykkeselskapene i området.
I 1991 ble Colona Dive Club offisielt åpnet i Naama Bay og ble kjapt et populært valg for dykkere fra hele Europa. Året etter investerte Colona Dive Club i den nye 16 meter lange dykkebåten «Colibri».

I 1993 ble den nye Liveaboard båten, Colona V, lansert. Båten er idag veldig populær blandt våre Europeiske dykkere.

I juli 1996 åpnet Colona Dive Club i Oasis Hotell. På dette tidspunktet fant Freddy ut at familien hans skulle få første prioritet over hans lidenskap for rødehavet. Han satte derfor sail mot Thailand og har etablert Colona II som en av de første utenlanske båtene til å utforske Burma Banks området. Han kjører jevnlige charterturer i dette området. Du kan lese mer om Freddy`s charterturer på http://www.colona.net/.

Velkommen til Colona

Vi har en moderne innstilling – Colona strever mot å hele tiden utvikle seg på sitt felt, forbedre utvalget av service vi kan tilby til dykkerne samtidig som vi holder oss oppdatert med nye dykkekurs og regulasjoner. Vi på Colona er stolte over at mange av våre gjester kommer tilbake til oss år etter år. Dette viser at vårt arbeid for å gjøre alt vi kan for gjestene gir utslag, og vi forsøker å opprettholde vår standard på alle mulige felt. En viktig del av vår standard er å forsikre oss om at servicen vi tibyr hver enkelt gjest er så bra som overhodet mulig. Personlig service er en ekstremt viktig del av vår kvalitet som dykkesenter.

Colona Divers Magawish - Hurghada

I oktober 1999 ble Colona etablert i Magawish Village, Hurghada. Colona ble åpnet i et helt nytt senter bare 50 meter fra stranden med en egen brygge. Magawish har egen tennisbane, bassengområde, nattklubb, klinikk, butikker og de tilbyr også hesteridning på stranden. Det finnes skyttelbuss som tar gjestene fra Magawish inn til sentrum av Hurghada. En turist kan virkelig slappe av som gjest på Magawish Resort.

Colona Divers - El Gouna

I oktober 2001 åpnet vår lokasjon El Gouna dørene i The Three Corners Rihana Resort.
El Gouna ligger 25 kilometer nord for Hurghada, bygget i Nubien stil på kunstige kanaler mellom Rødehavet og fjellene i den arabiske ørkenen. Berømte vrak som Rosalie Moller og Abu Nuhas i umiddelbar nærhet gjør dette til en ideell dykkedestinasjon for entusiastiske vrakdykkere i Rødehavet.

Colona Divers - Marsa Alam

Colona Divers ligger i Abu Dabab, bare 27 km unna den internasjonale flyplassen. Dette rolige området er et flott alternativ til de mange feriestedene med europeisk stil, da stranden er nesten øde sammenlignet med dem. Det føles som om du er på din egne forlatte øy etter en lang ensom tur langs den lange stranden. De naturlige omgivelsene og den fantastiske utsikten gjør dette til det perfekte sted for å slappe av og lade opp batteriene igjen.

Port Ghalib med den nybygde moderne marinaen finner du bare 20 minutter unna.


Newsletter Signup!