About News Offers Guestbook Gallery Request Agents Links Contact Us

OM COLONA

Freddy Storheil fra Norge – grundlægger af Colona Liveaboards og Colona Dive Club sejledet il Naama Bay (Sharm El Sheikh) med Colona II i 1977, da Naama Bay var en stille strand med kun et dykkercenter. Der kunne findes en enkelt lille restaurent ”The Last Refugee” og et hotel. Årene efter sejlede skipper Freddy rund i det nordlige Rødehav og viste dykkere fornøjelserne under overfladen indtil en pause da han i 1979-1981 sejlede jorden rundt. Tilbagevendt til Sharm i 1983, kort efter Sinai blev givet tilbage til Egypten fra Israel, reetablerede Freddy Colona som et af de førende dykkersteder i området.

I 1991 åbnede han officielt Colona Dive Club i Naama Bay og blev hurtigt et fortrukkent dykkercenter af dykkere over hele Europa. Året efter søsatte Colona Dive Club den nye 16 meter dykkerbåd; ”Colibri”.

I 1993 kom den nye Colona V liveaboard båd og er idag et populært valg blandt vore europæiske dykkere.

Juli 1996 åbnede Colona Dive Club et center på Oasis Hotel. Herefter besluttede Freddy at det var tid til at prioritere familien over hans passion for Rødehavet. Så han satte sejl og satte kursen mod Thailand, hvor han skabte Colona II som blev en af de første udenlandske både til at udforske området ved Burma Banks. Han arrangerer nu regelmæssige charterture i området. For at læse mere om Freddy se www.colona.net

Velkommen til Colona

Vi har en moderne målsætning – Colona stræber mod konstant udvikling inden for faget, mod at udbygge tilbudene der udbydes til vore dykkere så vel som at holde os opdateret med de nyeste dykkerkurser og ændringer. Vi er i Colona stolte af at vore gæster vælger at komme tilbage til os år efter år. Det viser at vore ambitioner og ydelser for at gøre vores bedste for vore gæster er det hele værd og vi forsøger at holde vores standard således. En vigtig side af vores standart er at sikre os at den service der bliver givet til hver eneste gæst er så god som den kan være, vores personlige service er en vigtig del af vore høje kvalitet som dykkercenter.

Colona Divers Magawish - Hurghada

I oktober 1999 etableres Colona i Magawish Village, Hurghada. Et helt nyt center blot 50 meter fra stranden, komplet med egen bådbro. Megawish har egen tennisbane, pool område, nat klub, klinik, butikker og tilbyder endda en ridetur på stranden. Der er også en shuttle bus som bringer gæster in til centrum af Hurghada. Som turist kan du få fuld afslapning på Magawish Resort!.

Colona Divers - El Gouna

I oktober 2001 åbnede vores afdeling op i El Gouna på Three Corners Rihana Resort. El Gouna ligger 25 km nord for Hurghada og er bygget op i Nubisk stil med indbyggede kanaler mellem Rødehavet og bjergene i den Arabiske Ørken. Berømte vrag, som Rosalie Moller og Ahu Nuhas er indenfor kort afstand, hvilket gør dette til et foretrukkent sted for dykkere som leder efter eksklusiv vragdykning i Rødehavet.

Colona Divers - Marsa Alam

Colona Divers, ligger i Abu Dabab, blot 27 km fra den internationale lufthavn. Dette afslappede område er et ideelt alternativ til de overfyldte europæisk designede resorter, stranden her er øde ved sammenligning. Det vil føles som om du opholder dig på din egen ørken ø efter en lang gåtur langs den killometer lange strand. De naturlige omgivelser og den udsøgte udsigt gør dette til et ideelt sted for afslapning og afkobling. Colona Divers, Port Ghalib er blot 20 minutter fra den internationale lufthavn i den nybyggede moderne havn.


Newsletter Signup!